Bezár X
 

Dupla csábítás!

Legyen az elsők között, és foglalja le Magyarország első és egyedülálló ikercsokiszökőkútját, melyben egyszerre két fajta inycsiklandó belga csokoládé csobog akár órákon át.

Ezt az élményt fokozhatja egy elegáns világító körlappal, valamint egy különleges gyümölcspálmával, melyek együttes kombinációját csak nálunk találja meg.

Kérje személyre szóló ajánlatunkat, az "ajánlatkérés bérléshez" menüpont alatt.

   

Belga csokoládé akció!

Vásároljon 4 vagy több 900g-os eredeti belga csokoládét,
most csak 2540,-Ft/csomag áron.
(Normál ár 3170,-Ft/csomag)

Az ét-, illetve tejcsokoládé mennyisége szabadon
összeválogatható a kedvezmény keretén belül.
   
   
English
 
 

Menü letöltése...

Céginformáció

A kiváló minőségű angol csokoládé-szökőkutak értékesítésével és bérbeadásával foglalkozó Csokiforrás Kft. négy alapító tag közreműködésével a 2006-os év elején alapult.

Angol partnerünkkel (Giles & Posner) – mely Anglia legnagyobb csokoládé szökőkutakkal foglalkozó vállalkozása – szoros együttműködésben dolgozunk.

Cégünk olyan egyedi szolgáltatást nyújt, mely teljesen új színfoltot hoz a különféle rendezvények élményvilágába, legyen szó esküvőkről, céges összejövetelekről, bálokról vagy bankettekről.

Rendezvényeink többségén kombi csokiforrásaink biztosítják a kitűnő hangulatot, melyek 10–15 kg megolvasztott ínycsiklandó belga csokoládéval működnek.

Mi nem feledkeztünk meg senkiről sem, még azon csokirajongókról sem, akik egy-egy rendezvény során nem tudnak betelni csokiszökőkútjaink által nyújtott élvezettel. Nekik ajánljuk az otthoni változatot megvásárlásra, melyek egyediségét és minőséget mi sem bizonyítja jobban, minthogy a 2006-os évben háztartási kisgép kategóriában ipari díjat nyertek Angliában.

Cégünk büszkeségeként emelnénk még ki a Magyarországon egyedi, kizárólag a Csokiforrás Kft. által forgalmazott akkumulátorról is működtethető asztali csokoládé-szökőkútjainkat.

Otthoni használatra kínált csokoládé-szökőkútjaink kedvező ára lehetővé teszi, hogy szinte minden korosztály élvezhesse termékeinket, míg nagyobb szökőkútjaink bérlése vagy akár megvásárlása biztosíthatják rendezvényszervezők, valamint hotel és étterem tulajdonosok biztos sikerét.


 
   
fel